2009. április 25., szombat

09 április 25

A mai napom a munkáról szólt,végre!A Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt. Nagy Várostakarításán vettem részt fotósként.Családi programokat szerveztek egy nyílt nap alkalmával,ahol több celeb is részt vett.Egy játékos versenyt hirdettek,ahol a lakosság a sztárokkal együtt járta a várost és tisztította a szelektív hulladékgyűjtők környékét.Az esemény pártfogója és védelmezője Budapest Fantom volt,akit a képemen is láthattok.Csak nagyon óvatosan az eldobált szeméttel,mert ez a Szuperhős fantomként figyeli a főváros szemetelőit,falfirkászait,óvja a szelektív gyűjtőszigetek környékét és könyörtelenül lecsap minden rendbontóra!!!!!!!:-)Kellenek is ezek a hősök,mert a játék alatt rengeteg szemét gyűlt össze,igen rövid idő alatt.



A főváros Szuperhőse után említést tennék a hétköznapok hőseiről is.Azokról az emberekről akik nap mint nap végzik a dolgukat,hősként állnak helyt egyre nehezebb életkörülményeink mellett.



És persze az áldozatokról se feledkezzünk meg,akik önszántukból,vagy a sors kegyetlensége folytán szorulnak a Szuperhősök segítségére.Van ki segítsen nekik?



Furcsa dolog és semmi párhuzamot nem szeretnék vonni a két fotó között,de mikor megláttam ezt az öntudatlan embert a körúton feküdni a kora délutáni órákban azonnal ez a fotó ugrott be valamiért.

A fárasztó nap végére mégis akadt némi derülni való.Bár jobban belegondolva nem is tudom sírjak vagy nevessek ezen a videón.Döntse el minden fotós maga:

Fotósceleb celebfotós

A linket és a máig tartó döbbenetet köszönöm Miletics Attilnak!;-)

1 megjegyzés:

  1. A celebfotós bejátszás az tényleg döbbenetes és kínjában csak nevetni tud az ember. Azért Zita már az elején megmondja őszintén:
    "A kérdést sem értem, ne idegesíts!"
    Ami rizsa utána van, azzal egy fél falu jóllakna. Mégis az ő képe kell! Na! A gyorstalpalón megmutatták neki hol kell a gépet bekapcsolni és hol az expo gomb. A többit meg ő vágja. Ami még kell, azt majd a 20 éve fotózó fotós megmutatja, beállítja és akkor még Zita hozzáteszi az ő nagy tudását és kész a mű.
    Azért Zoli valld be, hogy a fehéregyensúllyal Te is hadilábon állsz...:)

    VálaszTörlés