2012. június 28., csütörtök

12 június 28

Misem bizonyítaná jobban mint ez a kép, hogy milyen vidáman ment dolgozni a VOLT fotós csapata a 2. napon:-) Sikerült viszonylag elég jól kipihenni magam és hála istennek az erősen felhős idő is segített abban hogy könnyebben bírjam és ráhangolódjak a hajnalig tartó munkára.



Egy rövid szerkesztőségi látogatás után a nagyszínpad környékén kolbászoltam. A fesztivál még aludt, pedig már dél is elmúlt bőven. Szédelgő fiatalok, még a tegnapi bulitól mámoros fesztiválozók keresztezték utam így téma híján inkább a hátsó kemping felé vettem az irányt.



Szeretek bóklászni itt. Ez kicsit hasonló élettér ez mint a város, olyan érzése van az embernek mintha street-ezne, beleláthat ennek a kis kommunának az életébe. Mindenki csinálja a kis napi rutinját, sörért megy, zuhanyozni indul, vagy csak az előző nap fáradalmait piheni még ki. Hangulatos, bár nem lettem volna a helyükben 4 napig a meleg sátorban:-)





A kempingből visszafelé jövet érdekes arcokat és részleteket vadásztam, hála istennek ilyenben nem volt hiány, még Darth Vader nagyúrral is összefutottam:-)



Aztán eljött az első koncert ideje. Ma szintén a Blikk színpadra és a Burn Elektrofloor-ra voltam beosztva. A tegnapi menetrendhez híven a mai koncert is kora délután kezdődött és meglepően sokan voltak kíváncsiak a fülledt idő ellenére a Grand Mexican Warlock együttesre.



Grand Mexican Warlock




A koncert után egy újabb életképezős blokk következett. Hála istennek ma már több érdekes történés volt a fesztiválon így a zsáner is jobban ment. Volt egy szappan bubis arc, akit már elég sok helyen láttam tevékenykedni korábban tömegrendezvényeken, itt is hozta a fotó témát.




A tegnapi meccset sajnos nem volt időm megnézni, pedig akkor is a VIVA teraszra voltam beosztva pár kép erejéig. Nem kis szívfájdalom volt nekem hogy a 2 kedvenc csapatom a Spanyol és a Portugál mérte össze erejét. Ma is csináltam itt néhány fotót a szurkolókról, egy gombostűt nem lehetett leejteni a Német-Olasz meccsen.



Aztán visszanéztem a Blikk színpadra, mert kezdődött a Hobo koncert. Hatalmas tömeg várta az öregfiúkat akik kb mint 20 évvel ezelőtt, simán lenyomták a koncertet, amolyan költőien blues-os, hamisítatlan Hobo stílusban:-) Innen gyors visszamentem a Burn Elektrofloo-ra ahol Infragandhi pakolta a talpalávalót. Ezután pedig következhetett a nap fénypontja:-)



Hobo




Infragandhi

Gyerekkori nagy kedvencem a Faith No More és mikor megtudtam hogy jövök a VOLT-ra fotózni, ez volt az első dolog ami bevillant. Ott kell legyek a koncertjükön! Éppen hogy odaértem a kezdésre, kicsit talán pofátlanul is törtem át magam a fotós tömegen a nagyszínpad fotósárok bejáratánál.Bocsi Srácok!:-)Sajnos csak az első 3 szám alatt lehettünk bent és a banda színpadi látványtervezőjének anyukája is biztos csuklott ezalatt. Olyan szerencsétlenül rakták össze ezt a temetési performance-t hogy nagyon megnehezítették a fotósok munkáját a színpad alól. Legalábbis az enyémet:-) Mivel nem én voltam beosztva a nagyszínpadra, csak odapofátlankodtam, nem is raktam be a képeket a VOLT-os galériámba. Az csak utólag derült ki hogy mindenki fotózta és mindenki be is rakta a legjobb képeit:-)Nesze neked betyár becsület:-)))






Faith No More




Innen Bielik Istivel tartottam az OTP színpadhoz, ahol a Hadouken! csinálta a műsort. Szó szerint!Iszonyat zúzás volt ezen a koncerten és abszolút nem bántam hogy benéztem ide a Sex-e-Pil előtt. Talán ezen a stage-n volt a legjobb fotózni, kicsit gyakorolhattam is holnapra. Aztán átmentem a Blikk-re és lefotóztam a Sex-epil koncertet. Nem ismerem őket, sokmindent nem tudok hozzá fűzni.Sokan voltak.



Tartalmasan telt ez a nap is, eléggé kimerültem a végére, száraz nádként dőltem a kollégiumi ágyamba. Egy még ma hajnalban készült képpel zárok, amit kicsit csalva az esti képeimmel adtam le:-)



2 megjegyzés: