2012. június 29., péntek

12 június 29

A VOLT fesztivál 3.napja már nem kezdődött olyan energikusan, mint a korábbiak. A már 3 napja tartó munka erősen érezhető volt reggel, ezért később is indultam be mint a többiek. A VOLT-Buszt vettem igénybe rá hogy feljussak a Lővérekbe, ami egy újabb fotótéma is volt egyben, ahogy a fesztiválozók megközelítik az objektumot:-)Ma az Immedio teraszán kezdtem ami egy elég laza munka volt, Janklovics Péter Dumaszínházát fotóztam végig. Poénok, ejtőzés, ébredezés. Korán volt még....A színpadi fotózásaim előtt még mindenképpen szerettem volna életképezni kicsit, ez nem könnyű feladat 13-16 óra között egy fesztiválon. Ilyenkor kezd beindulni a véráram ebben nagy szervezetben. A Civil sátraknál keresgéltem témát inkább, mert itt még nem fotóztam korábban.
Aztán elkezdődött a délutáni koncert az OTP színpadnál. Tegnap este voltam már itt Istivel és tetszett hogy jól fotózhatók az előadok, mert közel vannak és a keverőtől sem olyan nagy a távolság. Sok a lehetőség itt, és egész nap az enyém volt:-)Maszkura és a TücsökrajEgy rövid séta követte az erdélyi srácok koncertjét a kemping melletti hangulatos erdős ösvényen. Lőttem pár életképet és mentem vissza a Balkan Fanatik -ra. Őket ismertem már régebbről, hallgattam is sokat. Azt viszont nem gondoltam volna hogy ilyen jó show-t is nyomnak élőben.

Balkan FanatikTettem egy kisebb kört és megebédeltem ami után már jöhettem is vissza a bázisomra az OTP-hez. A Zagar koncertje kezdődött, már jelentős tömeg is összegyűlt, kezdett beindulni az esti pörgés. Szerencsére mindenkivel jól össze tudtam bandázni a színpadnál és fentről is fotózhattam az együtteseket. Ilyenkor még a meló kezdete előtt oda szoktam menni, beszélgetni kicsit az ide beosztott szekusokkal és természetesen a színpad mesterrel, hogy számoljanak velem a nap folyamán.Ez itt ment flottul:-)

ZagarGyorsan ránk esteledett az egész fesztivál átalakult egy hatalmas nyüzsgő méhkassá. Rengetegen jöttek az Ákos premierre és utána a Röyksopp -ra. Ákost még látni fogom párszor, így inkább a feladatra koncentráltam, ami a Péterfy Bori koncert volt. Megmondom őszintén nem vagyok oda a hölgyért, de nem volt rossz koncert. Ami szexualtiást nyomatni szeretett volna Bori, az ott forrt a levegőben az tuti.

Péterfy Bori & The Love Band

Tettem egy gyors kitérőt a tegnapi helyszínemre a Burn Elektrofloor-hoz. Egy TMX nevezetű DJ pakolta a lemezeket, nem csinált rossz zenét. Jól lefotóztam:-) Aztán innen már csak az OTP színpad maradt az Irie Maffiával és Yonderboi vadi új show-jával. Nem gondoltam volna hogy az Irie Maffia ilyen jól tolja, korábban még nem láttam őket. Igazi családias, boldog hangulatban telt a koncert, a srácok kotont dobáltak a közönségnek és a kannabisz legalizálásáról és a szerelemről énekeltek. Szimpatikus:-) A mai fotózandó előadóim listáját Yonderboi zárta. Új számok, új látványvilág, plusz a megszokott szerénység jellemezte a performance-t. Fogarasi László nem vitte túlzásba az érzelmek kimutatását , így maradt a fényshow adta geometria. Nem baj, őt nem ezért szeretjük, ráadásul hatalmas fíling volt fiatalkorom egyik kedvenc hazai előadójának számait a színpadon hallgatni. Ráérősen fotóztam és élveztem a régen hallott muzsikát...TMXIrie Maffia
Yonderboi

1 megjegyzés:

  1. Wow .. beautiful photos
    I really like your blog
    Thanks for sharing
    We specialize in providing services thay man hinh zenfone and thay man hinh zenfone 4 prestige cheap

    VálaszTörlés