2012. február 4., szombat

12 február 04


A Verseny utcai babakelengye adomány gyűjtés után ismét hozzátok szeretnék fordulni egy kis segítségért. Bizonyára látjátok hogy egy ideje kijárok Csepelre az ottani hajléktalan emberek életét bemutatni képekben. Sok nehéz sorsú emberrel ismerkedtem meg itt, akik csak békében szeretnék élni életüket. Bizonyára azt is tudjátok hogy a Csepeli önkormányzat tervei szerint március elején hasonlóan a zuglói bódékhoz, ezeket is le akarják dózerolni. Első körben arra kérnélek titeket hogy kövessétek figyelemmel a híreket, és ha szükség van rá ha mással nem jelenlétetekkel, információ megosztással segítsetek ezeken az embereken. A civil összefogás egy időre megmentette az otthonukat, ki tudja elég lesz e újra.

A másik kérésem már konkrétabb lenne. A képen látható férfi, Ali asztmás. Mivel nincs társadalom biztosítása gyógyszerhez csak hellyel közzel jut, mikor kap valakitől, vagy marad egy kis pénze hogy vegyen, szerezzen valahonnan. A kályha füstje ezen a helyzeten csak súlyosbít, ezért is kért meg hogy ha tudok segítsek neki. A gyógyszere neve: ATROVEN N és a hozzá való asztma pumpára is szüksége lenne. Aki tud segítsen!

Illetve hogy ezek a szerencsétlen emberek komfort érzetét kicsit javítani tudjuk, szívesen fogadnának egy használaton kívüli kis méretű TV-t is. Mielőtt még valaki azzal jönne hogy lopják az áramot, megnyugtatok mindenkit hogy ha van üzemanyaguk aggregátorról illetve akkumulátorról használnák. Illetve ha valami ötletetek támadna hogyan tudnánk segíteni az itt élő embereknek keressenek bátran. Konkrét igények nincsenek, ahhoz túl szerények hogy mástól kérjenek...

Köszönöm! Köszönjük!


Ali

Csepel

2012

Bronica SQ-Ai+Bronica PS 2.8/80mm+Kodak E100VS keresztbe hívva

2 megjegyzés:

  1. Egyre inkább kezdem megszeretni ezt a sorozatot, kíváncsian várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen.

    Folyamatosan frissítem majd az oldalt a képekkel.

    VálaszTörlés