2011. április 17., vasárnap

11 április 17

Szinte az egész hetünk erre a napra hegyeződött ki, nagy készülődések álltak már mögöttünk mire eljött a vasárnap. Majzik Zsóka legújabb kollekcióját fotózta Dina és a kis csapat. Jó korán keltünk, de hála istennek az első helyszín a szomszédunkban volt. A gondos szervezésnek köszönhetően minden svájci óra pontossággal ment.Előkészültek a lányok a Look Book fotózáshoz amit egy gyönyörű teraszon lőtt meg Dina.





Aztán elkezdődött az Image fotózás ahol már mindenki elszállhatott és a lányok találkozhattak a Lilla jelenséggel amit nekem volt már szerencsém látni korábban egy fotózáson:-)Dina teljen rákattant Lillára, én pedig lelkesen segítettem neki és werkeztem folyamatosan:-) Nem voltak fölösleges elcsúszások, tartottuk a tervet hogy odaérjünk a másik helyszínre. Az időjárás is kezdett egyre kiszámíthatatlanabb lenni, nekünk pedig folyamatos napsütésre lett volna szükségünk.










Aztán a nagy lázban annyira felpörgött mindenki hogy idő előtt végeztünk is az első helyszínen, jöhetett az utca:-) A Erzsébet híd letisztult vonalait akartuk beleépíteni a látványba. Hála istennek nem volt akkora forgalom és zavartalanul tudtunk itt is dolgozni. Itt az időjárás annyira nem volt kegyes velünk, sokszor elment a nap az erősen felhős ég miatt. Mikor viszont kibukott mint megszállottak ugrottunk rá a témára:-)






Ruhák:Majzik Zsóka

Modell:Fehr Lilla

Fotó:Csoboth Edina

Stylist:Csek Szandra

Haj:S.Tóth Viki

Make up:Kertész Kata

Asszisztens,werk:Balogh Zoltán:-)



Nagyon jó hangulatban telt az egész nap, mondhatni tökéletesen összeállt minden. Itt nagyon érezni lehetett már az összhangot, mindenki maximálisan kitett magáért és ez a helyszínen látszott visszanézve a képeket. Werkekben is bővelkedett a nap alig tudtam válogatni a poszthoz. A nap eredményét, Majzik Zsóka új ruháit , Dina és a Vision of Fashion képeit hamarosan láthatjátok majd ezeken az oldalakon:


Vision of Fashion

www.jokkadesign.com

www.edinacsoboth.com


2 megjegyzés:

  1. Szabadság híd alatt az Erzsébet hidat érted, igaz Zoli? (bocs a kötekedésért) :) A werk viszont kiváló, akárcsak a helyszínek. Kíváncsian várom Dina képeit.

    VálaszTörlés
  2. Javítva:-)

    Hamarosan jönnek a képek,köszi szépen!

    VálaszTörlés