2010. július 15., csütörtök

10 július 15

Már hetek óta szinte minden nap megkérdeztem egy újságárust megjelent e már a FotóVideo magazin nyári száma.Az EISA Maestro 2010 pályázat eredményeit tudhattuk meg tegnap mikor végre a standokra került az újság.Több sorozattal is pályáztam a hozzám elég közel álló Transport témában,ami úgy látszik kifizetődő volt mert 2 pályamunkámat is értékeltek a zsűri tagjai.Mint ahogy a zsűri elnöke is kezdte képeink elemzését,nekem is vegyes érzelmeim vannak a pályázattal kapcsolatban.Szerintem sokunknak át kell gondolnunk van e értelme nem kevés időt,erőfeszítést beleölni projektjeinkbe ,mert a mai trendek,az hogy a fotózás ennyire elterjedt lett teljesen átformálták a nézőközönség ízlését és a szakma elvárásait is.Minden esetre örülök az elismerésnek és természetesen gratulálok mindenkinek a díjazottak közül,Kömöz Gergőnek,Németh Lászlónak,és Vancsó Zoltánnak.




Budapest árnyai

III.díj

klikk a teljes sorozatra



Keresztutak

Különdíj

klikk a teljes sorozatra

8 megjegyzés:

  1. Amikor a kiírást megláttam tudtam, hogy ezt a sorozatot küldeni fogod és azt is, hogy jó eséllyel pályázik egy helyezésre. Bejött.
    Gratta!
    Te jól bántál a tónusokkal csak a csatornafedőért és az oszlopért kár :) Bár ahogy ismerlek ezek nélkül meg sem lőtted volna az adott képet. ;)

    VálaszTörlés
  2. Gergely, szerintem pont az a disszonancia ( amit írsz ) teszi izgalmassá Zoli két képét ( nekem ) ... azok nélkül hiányozna belőlük a valóság, s csak egy streil színjáték lenne ... :)

    VálaszTörlés
  3. Gyöngyi! Maximálisan egyetértek Veled és én is így gondolom. Ironikusan írtam, amit írtam. A zsűri véleményét idéztem, amin Zolival már jót szórakoztunk.

    VálaszTörlés
  4. Sorry, akkor csak nem voltam beavatva ezek szerint ... :) Most hogy megvettem az újságot, mert kíváncsiví tettetek, értelek. :) Egyszer szívesen diskurálnék erről a zsűrizős dologról veletek, mert hát kicsi itt a hely arra, hogy az ember mindent leírjon ... ;) Üdv, Gy.

    VálaszTörlés
  5. Minden zsűri más és más ízlést képvisel.Nehéz erről tudományoan beszélni,mert annyira helyzetfüggő.Azért igen jó mezőny volt,egy nagyon jó témával,nem csodállom hogy nehéz dolguk volt.

    VálaszTörlés