2010. július 7., szerda

10 július 07

Már igen régóta dolgozom ezen a projekten és hosszú idő munkája alatt elkészült a weboldalam ahol a 2007 óta összeállított sorozataimat egy helyen tudjátok megnézni.A blogon kívül mindenképpen szerettem volna egy ilyen összeállítást,ahol ezek az esszék egyben láthatóak lesznek majd.Sokan mondták már nekem régebben is hogy miért nem csinálok már egy portfólió oldalt,de valamiért ez mindig abba maradt.Vagy a pénz hiánya,vagy az ötlettelenség vetett véget a munkának.Már az esküvői fotós portfóliómat is a www.wix.com - on csináltam meg és nagyon tetszett a felület,nagyon jól használható olyan kezekben amik nem értenek a webszerkesztéshez.Ráadásul ha el tudsz viselni egy wix.com-ot a domain-ben és néhány logót az oldalon,a dolog teljesen ingyenes.Az oldal még "teszt" időszakban van,mert szeretném majd angol nyelven is kiegészíteni,ezért is kérném véleményeiteket vele kapcsolatban,mert most még alakítgatható:-)

Kellemes kép nézegetést!:-))

Klikk a képre!




4 megjegyzés:

  1. Szia!Nekem tetszik.Jo ez a minimalista stilus a lenyeg ugyis a kepeken van,ami hat tudjuk hogy nagyon jok.
    Talan egy dolog van az pedig az infobox,szerintem egy hangyanyival lehetne nagyobb.

    VálaszTörlés
  2. nah, csak sikerult. tetszik nekem is, de tessek kijavitani azt a feltucat helyesirasi hibat amit csak futolag lattam. :)

    VálaszTörlés
  3. én pontosan az ilyen minimalista weboldalak híve vagyok. rohanó világunkban kettőt hármat klikkelünk és lépünk tovább. nagyon respektálom, hogy a millió jó fotódból ki tudtál szelektálni néhányat mutatóba (ezt nagyon kevesek tudják). így örömmel néztem végig szinte minden albumod. ha több kép lenne, már nem biztos, hogy mindbe belenézek, de így éreztem, hogy záros időn belül körbe tudom járni az oldalad. és ez egy jó érzés, hogy úgy tudom elhagyni, hogy mindent láttam. izléses, kényelmes, szép, értékes. külön tetszik, hogy nem utánozol más oldalt, hanem saját stílusodban hoztad létre. gratulálok! felvettem a linkajánlómba. ;) (az infó boxot esetleg tényleg érdemesebb nagyobban, ha meg tudod oldani)

    VálaszTörlés
  4. Zoltán:

    Köszönöm,az infoboxon lehet nyújtani,azt szerintem javítom is hamarosan

    Ádám Tanár Úr:-)Kijavítottam:-)

    Péter

    Gondolhatod hogy sokkal több sorozat volt elsőre:-)Aztán maga a felület sem bírta el a sok képet és így hála istennek kénytelen voltam leszűkíteni az amúgy tényleg már sok albumot.Utólag nem bánom pont azért amiket leírtál,ez egy jó metszet abból amit mutatni akarok.Nagyon örültem annak amit írtál,mert így érzem hogy amit csináltam jó lett,az meg hogy úgy gondolod egyedi csak hab a tortán:-)

    Köszönöm

    VálaszTörlés