2010. február 18., csütörtök

10 február 18

Sokat gondolkodtam mostanában azon mit is kéne fotózzak,mi az a téma ami igazán meg tudna mozgatni újra.Amit nap mint nap meg tudok lőni és örömöm is lelem benne.Itt van körülöttem,bár ezt eddig is tudtam.Régóta járom már a belvárost de talán most érezem már annyira magaménak hogy jobban elmélyedjek az életében,lakóit megismerjem,érdekes pillanatait elkapjam.Muszáj közelebb lépnem hozzájuk, hisz minden arc mögött egy történet van,csak néhány szó kell hozzá.Erőt veszek magamon,hogy bemutathassam az igazi arcát a belvárosnak,az embert.



Kereszt utak

Budapest

2010

Konica Minolta 7D+Sigma 10-20mm

4 megjegyzés:

  1. ez nekem nagyon nagyon tetszik :))) És olyan igazán Zolis :)

    VálaszTörlés
  2. Nálam díjnyertes, tökéletes!

    VálaszTörlés
  3. A nagy hóesések idején jártam kocsival a Hungária körúton. Egy tolószékes kéregető volt a Hungária közepén, a sávfelfestésen, körülötte a kocsik suhantak el. Egy hasonló kép ugrott be akkor nekem, bár sajna nem volt nálam gép, meg a kocsiban ülve, nehezen is tudtam volna megoldani ezt.
    Ez most neked nagyon jól sikerült, jó kép lett!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm hogy írtatok,örülök hogy tetszik nektek.Én annyira nem voltam megelégedve a képekkel amiket lőttem itt,ezért újra meg fogom fotózni,de nem bírtam ki hogy addig ne rakjak fel valamit:-)

    VálaszTörlés