2009. december 4., péntek

09 december 04

Az elkövetkező hetek valószínűleg editálással és kép válogatással fognak telni,hisz közeledik a Sajtó Fotó 2009 és a World Press is ahova idén először tervezek majd küldeni képeket.Átnézem mim van,miket sikerült összefotóznom az évben,a már megdolgozott képeim sorozatokba rendezem,esetleg tovább alakítgatom,hogy még egységesebbek legyenek.Amolyam számvetés ez az időszak nekem minden évben amikor felmérhetem mennyire volt tartalmas az évem.Szóval mostantól egyre több sorozat fog felkerülni ide,hisz ezek összeállítása fogja kitenni a napjaim.Szívesen veszem minden észrevételetek,kritikátok,hisz lesz sok olyan dolog is ami kísérleti jellegű,nem biztos hogy egy összeforrt dolog.Kíváncsi vagyok mi a véleményetek a képekről,azok mennyire vannak jól sorrendbe rakva,melyik kép nem illik közéjük.Az első sorozatom tájkép témára ez a 6 darab finn és észt kép lenne,várom észrevételeiteket!




Északi tájakon

Finnország,Észtország
2009

Pentacon 6 TL+Zodiac 30/3.5+Biometar 80/2.8

6 megjegyzés:

  1. látom nagyon jól megy a négyzet-fotmátumra való komponálás is... (bár az utolsó kép egy kicsit mintha mászna oldalra nekem)
    nameg van egy 30-as arsat-od?? jó kis üveg. régóta szeretnék én is egy ilyet.
    ha majd legközelebb felénk jársz, elozhatnád! (tudom nem könnyű cipelni... :)

    VálaszTörlés
  2. Zoli, nehéz "kakukktojást" keresni közöttük, de ha ennyire rászorítasz, akkor a bal alsó, mondjuk, mondjuk... de hát ez nekem is nehezen megy, barátocskám:)

    VálaszTörlés
  3. ha már kakukktojást kell keresni akkor nekem is a bal alsó de sztem simán belefér mert nem annyira kakukk...:)
    tetszik ez a sorozat!

    VálaszTörlés
  4. Évekig ragaszkodtam a 36x24hez,az összes képem mai napig méretarányosan vágom,eléggé fura volt először a négyzet.De ahogy egyre többet használom jövök rá milyen nyugalmat ad a képeknek hogy egyenlő az oldalarányuk,és a kompozíciók is harmonikusabbak már:-)

    Ha megyek hozzátok mindenképpen viszem a 10 kilós cuccot is pusszban:-)

    Nekem is az lóg ki Ági amúgy,de szerintem marad ott ahol van:-)

    Meg is adtad a választ rá miért marad:-)

    Köszönöm Lacus


    Most mondjam azt hogy tudom?:-))

    Köszönöm Emese!

    VálaszTörlés
  5. most hogy kicsit utánaszámoltam... több 6x6os gépem van, mint az összes madék. én nagyon szeretem. ezt a 30-as lencsét meg már nagyon rég óta nézegetem ebay-on, csak még nem akadt rá keret. nagyon szivesen kipróbálnám.

    VálaszTörlés