2009. november 15., vasárnap

09 november 15

Újra itthon,közel a valósághoz és távol egy álomtól.Az álomtól,hogy képes vagyok megújulni,amit ettől az utazástól vártam és szemtől-szemben a valósággal,hogy nem voltam rá képes,és igazából nem is tettem érte semmit hogy megvalósuljon mire vágytam.Tanulságos út volt ez.Eszméltem hogy a hév,a szenvedély nem tart örökké vagy átalakul,más formában ölt testet és más célt talál az életemben.Soha nem gondoltam volna hogy egyszer úgy érzem majd hogy van fontosabb dolog is a fotózásnál,elvonhatja valami a figyelmem erről az őrületről ami már oly sok éve tart.Mégsem érzek bánatot,elégedetlenséget,hiányt,csak kérdőn állok az érzés előtt,kérdőn nézem magam ahogy változom,nem értem mi történik most velem...Az elkövetkező pár napban erdélyi utunk,ha képekben annyira nem is,de pihenésben és szerelemben annál gazdagabb beszámolóját olvashatjátok majd visszamenőleg,ahogy eddig is feltöltöttem korábbi utazásaim során,napi történések szerint.Remélem örömötöket lelitek majd képeimben,írásaimban...

3 megjegyzés:

 1. Szia Zoli,

  mivel nem raktam fel sehova idei dolgaimat, gondoltam megosztom Veled. Ha van időd tekints rá: www.photoshelter.com/c/zoltanmadacsi

  Amiről fent írsz, az szerintem a fejlődés útja, minden alkotó átesik ezen egyszer-kétszer, sokszor pályafutása során. Nem könnyű...de előbb-utóbb megoldódik.

  üdv, Madácsi Zoli

  VálaszTörlés
 2. Megnéztem a képeid Zoli,és ezzel csak méginkább lehangoltál:-)

  Nagyon szép portfólió,a prostituáltas kiemelkedő,erős nagyon.Minden elismerésem hogy ezt ilyen szépen összeraktad,teljesen kerek a sztori,személyes,érdekes,változatos nézőpontokat találtál.Szerintem az tuti díjnyertes..A többinél lenne változtatási javaslatom,de azt majd talán ha lesz időd mostanában akkor személyesen:-)

  Köszönöm a biztatást Zoli:-)

  VálaszTörlés
 3. Köszi Zoli, hogy megnézted és nagyon örülök, hogy tetszik. Fontos a véleményed.
  Egy pillanatra sem akartalak elkeseríteni, egyébként meg van mire büszkének lenned: 3 kép kiállítva a NatGeo -on az pestiesen szólva nem semmi. Gratulálok hozzá!

  üdv, Madácsi Zoli (a jövő héten rádcsörgök és esetleg összefuthatnánk)

  VálaszTörlés