2009. november 12., csütörtök

09 november 12

Ma korán kelt a Csipet Csapat,kirándulni mentünk a Gyilkos tóhoz.Az eredeti terv úgy szólt hogy én fogok majd ide elvezetni a friss jogsimmal,de jóakaróim lebeszéltek erről a meredek ötletről,köszönöm nekik:-)Olyan szerpentineken mentünk hogy utasként alig bírtam a strapát:-)Egy kedves fiatalember vitt el minket a faluból ide némi juttatás fejében,hasonló esetben itthon kb Ráckevéig jutna el az ember taxival.A lényeg hogy túléltük és ez minden pénzt megért:-)Az időnk igen rossz volt itt fent,felhőkön vágtunk át mire leereszkedtünk a tópartra,ahol közben kicsit el is kezdett havazni.Én kockára fagytam,de azért tettünk egy sétát.Már jártam itt korábban,nagyon megváltozott a hely,eléggé beépült a tópart.





Míg Dina a száraz gazakat fotózgatta,én összeraktam egy mini horror sorozatot,az idő kb tökéletes is lett volna valami B kategóriás film forgatásához:-)



Kicsit arrébb megnéztük még a Békás szorost is.Ezen a helyen inkább a morajlás ami visszhangzik a hatalmas sziklák között adja az erős élményt.És persze csodálatos hely,csak nem egy szürke,hideg,kopasz,deszaturált napon.Nem is nagyon erőltettem a digit,a nagy fénykülönbség miatt nem tudtam volna normális képet lőni a szurdokról,ezért inkább a negatív dinamikáját használtam és a Pentaconnal fotózgattam.Kipróbáltam a kölcsön Sonnart is ami igen szépen teljesített,nélküle itt halál lett volna...




Nah azért készült egy-két digi is.Mintha láttam volna már valami hasonlót magamtól,Nektek nem ismerős?:-D



Aztán hazafelé vettük az irányt és folytattuk a lustálkodást egész nap.Természetesen legyszépségesebb modellem sem menekülhetett el a gépem elől,hiába bújkált előlem a sálja möge,meg a tetőtér sarkában:-)))


1 megjegyzés:

  1. Gyerekoromban (14) egy kellemes napot töltöttünk a a Gyilkos-tónál. Nagyon finom flekkent ettünk! Igaz én nyáron voltam ott és nagyon régen volt, de egész más emlékek maradtak meg bennem!
    Nem állítom, hogy a fotóid nem reálisak és jók, csak nem találkoznak az én emlékképeimmel!
    Laci

    VálaszTörlés