2009. május 18., hétfő

09 május 18

A hétfő további erőgyűjtéssel telt,szinte ki sem léptem itthonról.Az esküvői képeket dolgoztam fel,amit elég gyorsan sikerült is befejeznem.Korábban már volt szó róla hogy ha van ötletetek,esetleg valami régi fotóm amit látni szeretnétek,írjátok meg nekem,felrakom a képet és írok mellé pár sort.Továbbra is buzdítanálak titeket arra,hogy szóljatok ha van ilyen,ez sokszor megkönnyítené a munkám az olyan napokon amikor épp itthon zombizok és nem csinálok semmi értelmes képet.Örülnék neki ha ily módon ti is bekapcsolódnátok az oldal szerkesztésébe,hisz igazából ez az egész nektek szól.A blog napló jellege ellenére természetesen azt is szívesen venném ha többször írnátok le a véleményeteket a képeim alá,hisz azért is rakok fel sokszor ennyit,mert nehézen ítélem meg melyik jobb,érdekesebb,vagy kukázandó.

Van látogató számlálóm,úgyhogy valaki mindig figyel titeket,tessék szépen kommentelni!:-)

Tehát a mai semmittevést csillapítandó visszatekintésem Virgoncnak szól aki volt oly bátor lány hogy írt nekem egy kis Koh Samui fíling után áhítozva.Virgi,látod nem is kellett sokat várnod, eljött a Te napod:-)))



Ragyogás

Az esti nap utolsó fényei megvilágítják Sziámi öböl gyöngyszemét.A trópusi hőség megrekkeni látszik,de talán az est majd felüdülést hoz.A tenger zenéje ritmusos eleggyé válik a kofák kiabálásával,az elsuhanó autók zajával,a dudaszóval,az andalító thai dallamokkal.A halpiac felbojdul,a friss fogás gazdára talál,a tenger gyümölcsei ma megédesítik a vacsorára várók életét.Mint legyek a friss halat,lepik el a helyiek a piacot,a szúrós halszag keveredik a közeli templom tömjénjének illatával,a zsivalyból menekülő gyerekek önfeledten játszanak a tengerparton.A nap sárga fénye arany színbe festi a víztükröt,amit néhány kagylószedő sziluettje tör csak meg.A trópusi felhők esőt hoznak talán,felfrissülhet az állot levegő,de most csak a kitörő fénypászmák simogatják az óarany tájat,nyugodt este vár ma ránk,a sziget ásít egyet,kinyújtózik és elindul a pezsgő éjszakai élet...

3 megjegyzés:

  1. ha már buzdítasz hogy követelődzünk akkor én illatos úti dzsumbujosat akarok, ébredés után azonnal cigiző cigányasszonnyal!!!:)

    VálaszTörlés
  2. Simán,lacus!Minden követelődzést szívesen veszek:-)

    Mondjuk azt kértem a korábbi bejegyzésben hogy ha lehet ne egy sorozat darabját kérjétek,hisz ezt a sorozatot is szeretném majd ide egyben felrakni,de tudod mit...Kapsz majd egy meglepetés képet az illatos úti gettóból;-)

    VálaszTörlés
  3. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... aaaaaaaaaaaa.. komolyan bekönnyeztem :)))) Tök Zombi fáradtként ledobom magam a gép elé és gyorsan benéztem hozzád és ezt találom.. erre tök nem számitottam :))) Annyira jól esik :))) Imádom :))) Nagyon köszönöm Zoli :)))

    VálaszTörlés