2009. április 21., kedd

09 április 21

Ez a kis történet ex-szomszédasszonyomnak szól,amolyan vezeklésként.Tudom hogy olvassa a blogom,meg is lennék sértődve ha nem,és akkor most ő csinálhatna egy bejegyzést nekem:-)Nagyon sérelmezi hogy rajta kívül mindenki tudott róla hogy idén fellép a Prodigy a Sziget Fesztiválon és neki erről senki sem szólt.Szégyenlem is magam mélységesen és ezzel a kis képes történettel szeretnék bocsánatáért esedezni:

Egyszer volt hol nem volt,mikor a kis díszes család(szomszéd és a szomszédasszony a második szüleim) kiindult a Szigetre egy kis ivással,tánccal,és minden féle földi jóval egybekötött mulatozás céljából.Már a HÉVen is óriási volt a hangulat,az egyik srácot is meghívtuk a bemelegítésre a Black Eyed Peas-ből.



A kora délutánt apámmal töltöttem amolyan apa-fiú program.Halásztunk,sakkoztunk,közben elmélkedtünk az élet nagy dolgairól míg anya homokozó vederből szürcsölte a mojitot.




Miután elméleti síkon eljött a megvilágsodás,jóapámmal is belevetettük magunkat a gyakorlati tudattágításba,ennyire erősre ittuk magunkat.



Aztán a sok poháremelgetés miatt kialakult fáradtságot egy lájtos délutáni sziesztával enyhítette a díszes család.



A Nagy Prodigy előtt azért illet lefürdeni,mégsem mehetünk oda csupa retkesen.Kinek mi volt testhez állóbb,apuval sárfűrdőt vettünk,mig anyu a csokifürdőt választotta.



Végül mikor már kellően ápoltak és illatosak lettünk,a nagy színpad felé vettük az irányt,ahol a számunkra előre felépített díszpáholyból néztük végig a Prodigyt.Mondanom sem kell kell hogy életem legjobb koncertje volt,még jó hogy elárultam a szomszédasszonynak hogy lesz,megőrültem volna ha ezt az élményt nem oszthatom meg a családommal.


Az éjszaka további részére nem emlékszem,de biztos vagyok benne hogy fergeteges party volt,szomszédék jó szülők lévén hazamentek,hagyták kibontakozni kicsi fiukat,aki meg valami ismeretlen sátorban ébredt másnap reggel.



Itt a vége,fuss el véle!
:-D

The Prodigy - Omen

3 megjegyzés: