2012. január 21., szombat

12 január 21

Ez a hétvége miről másról is szólhatna, mint a Magyar Sajtófotó 2011 zsűrizéséről. A verseny számomra nagyon jól indult 30 pályaműből 30 a zsűri elé került az előszűrés után. Aztán elkezdődött a válogatás és szépen lassan elkezdtek lemorzsolódni az anyagok. Furcsa volt az idei pályázat menete, mert sok mindenben máshogy történt mint az előző években.Értem itt, hogy a sorozatoknál nem nézték végig nagyban a képeket csak a thumbnail-eket, illetve a képaláírások információi sem jutottak el teljes egészében a külföldi zsűrihez. Javaslom mindenkinek hogy jövőre ha külföldi zsűri lesz angolul írja meg! Volt egy anyagom amivel kapcsolatban biztos vagyok hogy ez miatt estet ki, de azt majd egy későbbi posztban mutatom meg nektek, ahogy más sorozatokat amik nem jutottak annyira előre mint az a négy ami végül elért a 3. fordulóba. Ma már élőben izgultam végig mi lesz velük és azt kell mondjam érdemes volt bemenni mert élőben teljesen más volt nézni a verseny menetét. Mivel alig voltak bent, nagyon családias volt a légkör, a zsűri még a véleményemet is megkérdezte az egyik cigiszünetben, mi hogy látjuk online a történéseket. Természetesen elmondtam az észrevételeim, bár ők továbbra sem nagyítottak bele a sorozatokba, sajnos:-) Minden esetre eredményesnek mondhatom a mai napot mert 2 anyagom továbbjutott a 4. fordulóba ahol a képek már a díjazásra várnak. Nagyon erős az idei mezőny, nem ringatom magam hiú ábrándokba. Viszont ma és holnap megmutatom nektek azokat a képeket amik nem léptek tovább az utolsó fordulóba, de azért szép helyen végeztek. Kíváncsian várom a véleményeteket róluk, élményeiteket a pályázattal kapcsolatban!



Bohócforradalmárok

2011 június 16-án bohóc jelmezt öltve folytatták demonstráció sorozatukat a Rendvédelmisek. A tüntetőkhöz sok civil is csatlakozott, voltak akik bohóc jelmezben érkeztek és volt akire az Alkotmány utcában került fel a bohóc smink.Végül több ezer résztvevő tüntetett bohócnak maszkírozva válaszul Orbán Viktor miniszter elnök korábbi "bohócügyi államtitkár" kijelentésére.

















Magyar Sajtófotó 2011

Emberábrázolás,portré (sorozat) kategória

3 megjegyzés:

  1. szurkolunk fiu, nemkicsit, nagyon! =)

    VálaszTörlés
  2. Nekem felülről a harmadik valahogyan, de nem értek a bohócfotókhoz - ami O.V.-t illeti, egyre gyakrabban tekerek tovább a tévén is.

    VálaszTörlés