2011. március 25., péntek

11 március 25

Ma még nagyon rosszul éreztem magam de erőt vettem magamon hogy el tudjak menni a XXIX. Magyar Sajtófotó pályázat díjátadójára és kiállításmegnyitójára. Korábban írtam már hogy Társadalom ábrázolás egyedi kategóriában a Levitávció című képem harmadik helyezést ért el így a napi program nekem is korábban kezdődött idén. Kikászálódtam az ágyból, telenyomtam magam gyógyszerrel és indultunk is a Nemzeti Múzeumba Dinával. Annak ellenére hogy nagyon rosszul voltam végig, a rendezvény remek volt, Az Év Fotói album és a kiállítás is szépen össze lett állítva, bár a képek száma és mérete koránt sem idézi a "békebeli" SF kiállítások pompáját.Válság van, megszoktuk már...Örültem hogy ott lehettem több fotómmal is, a Levitáción kívül a könyvbe bekerült még a Bory várban készült sorozatom is és a könyv borítóján is ott figyel egy kép a sorozatból.

Gratulálok mindenkinek aki bekerült a válogatásokba, díjat nyert ezen a feldolgozott témák szempontjából történelmi jelentőségű és magas színvonalú versenyen. Aki teheti nézze meg a kiállítást:

XXIX. Magyar Sajtófotó kiállítás





Egy képre azért volt erőm, nem hagyhattam ki ezeket a Nemzeti márványpadlójáról visszaverődő gyönyörű tavaszi fényeket:-)

2 megjegyzés: