2009. november 8., vasárnap

09 november 08

2006 ban töltöttem fel a www.topfoto.hu oldalra az első képem,és mára talán ez maradt az egyetlen "feltöltős" oldal ahol rendszeresen publikálom képeim.Elég nagy galériám látható itt,még a régi jó blzoly nicken.Szeretem a topfoto-t,mert ízlésesen válogatott,jó képeket jelenítenek meg a főoldalon,és a máshol szokásos,kiábrándító flame-k sem találhatók itt meg.Egy jó hangulatú,családias képértékelő-megosztó oldal,ami egyre sikeresebben működik,példa csak rá a harmadik alkalommal megrendezett Zöld Bolygó 2009 fotópályázat.A tavalyi versenyen az a megtiszteltetés ért hogy az én képem választották első helyezettnek,nagy büszkeség volt ez számomra egy olyan erős mezőnyben,amit a végső válogatás mutatott.

Zöld Bolygó 2009 Fotópályázat


Csak egy véletlen egybeesés hogy pont ide tartok most,Hargitára,ahol ez a kép is készült tavaly,remélem idén is összejön majd valami:-)))Reggel a Hargitán

2008

Konica Minolta 7D+MAF 17-35mm

5 megjegyzés:

 1. Köszönjük a kedves szavakat! Idén is sok sikert kívánunk neked is!

  Egy apró megjegyzés, már a harmadik alkalommal van a pályázat;)

  VálaszTörlés
 2. Gratula Zoli. Tényleg szép a topfotó, de inkább természetfotósoknak való. Nekem legalábbis ott ez a műfaj tűnik a leginkább reprezentáltnak.

  VálaszTörlés
 3. Édesanyám erdélyi, Háromszék megye, Futásfalva remélem sok szépet látunk tőled!

  VálaszTörlés
 4. jó kis kép! és öröm olvasni, hogy a topfoto-n még célja szerint működik az oldal. kár, hogy csak természetfotó. azért majd ránézek!

  VálaszTörlés
 5. Laca:Köszi szépen,hiba javítva:-)

  Péter,Balázs:Éppen ezért kell felrakni sok ember ábrázolást hogy kiegyenlítődjön az arány.Az oldal szerkesztői erre a témára is ugyan olyan nyitottak!

  Köszönöm Rajli,kevés képet lőttem,remélem akad majd köztük kedvedre való.

  VálaszTörlés