2009. július 14., kedd

09 július 14

Korán reggel hazautaztam Bajára elintézni néhány hivatalos ügyemet.Nagyon régen voltam már otthon,teljesen kiestem az itteni életből.Csak a vonaton tudatosult bennem hogy az EFOTT is most kerül majd megrendezésre a héten,ez is elkerülte a figyelmem.Nem mintha a vasárnap után fesztiválozni lenne kedvem,de lehet úgy intéztem volna hogy napközben tudjak fotózni.Gyorsan elintéztem amiért hazajöttem,majd egy lájtos délutáni szieszta következett,ilyen rekkenő hőségben mást nem is lehet csinálni nagyon.Baja amúgy is sokkal melegebb mint Pest déli fekvése miatt,ezt csak a hűvös lakásban lehet kibírni.Délutánra megbeszéltem Ildikóval,egy bajai fotós barátommal,hogy találkozunk.Természetesen neki már jó előre be volt készítve a Press belépő,de mielőtt elmerült volna a színpadi fotózásban váltottunk pár szót.A Petőfi szigeten készült ez a három kép nem messze az EFOTT bejáratától,ahol a kitikkadt fiatalok a virágokat locsolgató úszómestert kérték meg hogy frissítse fel őket kicsit.


Nem sokkal ezután hazafelé vettem az irányt,mind a kibírhatatlan szúnyog invázió elől menekülve(szegény sátorozó fősulisok)és mert másnap korán indultam is vissza Budapestre.Ez pedig egy klasszikus bajai naplemente a Petőfi hídról,előtérben a Sugovicával.


2 megjegyzés:

  1. Sajnálom, hogy nem tudtam már 0. napra sem belépőt szerezni Neked. Azért Te a lépcsőn ülve is megtaláltad a témát és már ugrottál is.
    Most majd teszem fel én is a képeket, de nem vagyok ilyen gyors.
    Azért szerettem volna egy kicsit több időt tölteni veled és legalább aznap együtt fotózni az EFOTT-on. Mehettél volna mindjárt onnan a cuccodért és a vonathoz. Minek az a sok alvás.:) Úgy is olyan ritkán jössz Bajára.

    VálaszTörlés
  2. Én is sajnálom,meghát most egy ideig lehet tényleg nem megyek újra.Azért örülök hogy sikerült találkoznunk.

    VálaszTörlés