2012. január 31., kedd

12 január 31

Lejárt filmre fotózni mindig rizikós. Sajnos a nemrég vásárolt Ilford XP2-eseim is ezt bizonyítják.Csepelen jártam vasárnap és ott próbáltam ki először nagy hévvel a Bronica-t. Volt nálam egy kölcsön 40mm-es optika is hozzá, film dögivel, minden ment mint a karikacsapás. Rég éreztem magam ennyire a téma és a hely adta lehetőségek csúcsán. Mára viszont teljesen elszállt ez a lelkesedés ,mikor a laborban szóltak hogy a filmjeimmel valami baj lehet. Sajnos olyan vékony már rajta az emulzió hogy a hátlap pöttyei és számai is ráexponálódtak a negatívra és a kontraszt is igen szegény. Pedig milyen jó kis sorozat lehetett volna...








Lejárt idő/Expired time

Csepel

2012

Bronica SQ Ai+ Bornica PS 2.8/80mm+ Bronica PS 4/40mm

+lejárt Ilford XP2

5 megjegyzés:

  1. Szerintem ha megpróbálod mégegyszer az nem árt, mert megérne még egy litániát. Az ott élő emberek napjába viszel egy kis csillogást, és ki tudja az előzőekből tapasztalva meglövöd az iagzi remeket: Szóval bátorítalak a visszatérérsre!
    A kép sarkában ücsörgő néni képe tetszik a legjobban - talán azért mert nőket nem látok olyan gyakran ilyen jellegű fotókon?! Nem tudom. Akkor Hajrá várjuk a képeket:)!

    VálaszTörlés
  2. azért gratula, respektálom a témát !!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen a pozitív visszajelzéseket!

    Kezdek megbarátkozni a lejárt filmre készült képekkel,de azért majd rendes filmre is megfotózom a témát.

    VálaszTörlés