2011. szeptember 17., szombat

11 szeptember 17

Már nagyon régen indultam neki a városnak fotózni valamit, az elmúlt időmet csak az esküvők tették ki. Ezért is volt most egy kicsit felüdülés kinézni a Zombie Walk Budapest: Reload facebook-on meghirdetett, külföldön már több éve rendszeresen megrendezett eseményre. Igazából nem vártam semmi különlegeset előre, nem voltam még ilyen felvonuláson, bár valamelyest a késői kezdést miatt sejtettem hogy vakut vinni kell. Jó későn, 8 órakor indult el a zombi tömeg ami kb 200 gondosan kimaszkírozott fiatalból állt, akik jól felkavarták a lezárt belvárosban szórakozni vágyó emberek estéjét:-)Összességében jó kis móka volt, az utcán is jókedvvel fogadták az a zombikat, bár annyira siettek, hogy inkább tűnt egy esti gyors sétának mint igazi zombi vonulásnak az egész. Az Oktogonig kísértem a zombulást, majd siettem haza hogy minél előbb átnézzem a képeket. És még az után hogy művérrel is le lettem "hányva" a kamerámmal együtt, nem bántam meg hogy csatlakoztam az élőhalottak pesti felvonulásához. Remélem a zombi vértől amit kaptam az arcba nem lesz holnap darabos a mozgásom és nem kezd el rothadni a bőröm, és vér bugyogni a számon:-)))


















Zombie Walk 2011

Budapest

2011

Konica Minolta 7D+Sigma 10-20mm+Sony HVL-F42HM vaku

4 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon jó képek, esetleg várható még több, vagy csak ezek vannak?

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen

    Mint más tömegrendezvényeken készült fotóim után felmerülő kérdésekre, akkor most választ adnék egyben:


    Nincs több kép,nem letölthető,az elérhetőségem megtalálható a blogomon,de még ez sem biztosíték rá hogy odaadom valakinek a képet!

    VálaszTörlés
  3. Agyament egy ötlet ez a zombivonulás :), mindenesetre formabontó kedzeményezés. Pszichedelikus egy élmény lehetett, a képek pedig nagyon jók! Grat hozzájuk!

    VálaszTörlés