2011. január 23., vasárnap

11 január 23

Mindig nagy fejtörést jelent nekünk hogy hova menjünk fotózni mikor nekiindulunk Jekkel Csabával a nagy témának.Mára nem komplikáltuk túl a dolgot,számítva egy kis reggeli napsütésre kimentünk Újpestre az Északi Vasúti Összekötő hídhoz.Szeretek vízparton lenni és hála istennek az árvíz is visszahúzódott annyira hogy az öbölben lehessen fotózni.Már rég voltunk itt évekkel ezelőtt még ketten utoljára, ez a környék semmit sem változott.Nagy hajók az öböl partján, elzárt horgász csónakok a másikon.





Miután a nap felkelt elindultunk fel a hídra megnézni fentről is a kikötőt és elcsípni néhány reggeli életképet a hídon sétálókról. Szerencsére remek fényeink voltak,bár iszonyatosan hideg volt.Minden esetre a párán megtörő meleg fények kárpótoltak valamelyest két végtag elfagyás között.





Eléggé elpuhultunk az utóbbi időben,néhány évvel ezelőtt mindketten sokkal lelkesebben indultunk neki a reggeli hidegeknek, most már csak kényelmes, nyugdíjas módjára tettünk egy rövid sétát a híd környékén. Csaba szúrta ki ezt a kis bogarat amit utána ahogy azt kell mindketten körbefotóztuk majd mentünk vissza a meleg autóba. Kellemes kis reggeli séta volt, nem is tudom mikor keltem utoljára ilyen korán, de megérte az biztos:-)



3 megjegyzés:

  1. Szuper fotók! Idáig érzem a hideget.

    VálaszTörlés
  2. Jók lettek. Én is nekiálltam, de nagyon lassan haladok a HDR csinálással.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Rita,jól érzed az volt:-)

    Hajrá Csaba!:-)Köszi

    VálaszTörlés