2011. január 6., csütörtök

11 január 06

Tavaly júliusban volt szerencsém fotózni ezen a versenyen, már a helyszínen is furcsa volt mennyi lehetőség van ebben az érdekes sportban.Nem szoktam sportot fotózni és meg is lepődtem hogy mennyire rá tudtam kattanni az eseményekre. Miután elkészültek a képek azonnal összeválogattam egy nagyobb csokrot és kidolgoztam fekete-fehérben amit a blogomon is publikáltam.Végül ezt a 10 képet válogattam össze és indítottam a SajtóFotó2010-en, ami tegnap éjfélkor le is járt. Idén nem sikerült annyi anyagot leadnom, 9 sorozat és 18 egyedi kép(még soha nem indultam ennyi egyedivel:-) került leadásra végül.Már várom a jövő heti zsűrizést, reméljük a legjobbakat:-)







Kendo

XVIII. Hungária Kupa, nemzetközi kendo verseny.

Magyar és külföldi kendo klubbok mérhették össze erejüket egyéni-, és a csapatversenyben. A kétnapos bajnokságnak Budapest adott otthont, melyen
közel 10 ország kendósai vettek részt.

5 megjegyzés:

  1. Kedvellek-tisztellek Zoli de ez a sorozat nekem nem jön be... a 4., 5. és 9. kép tetszős, de egészében nagyon hiányzik az anyagból az a dinamika és lendület ami annyira jellemzi a kendót. A 2.-3. önmagát ismétli, összességében a hol döntött, hol nem döntött képek következetlenné teszik a sorozatot. De a lényeg a "sporthoz" nem illő statikusság... ezt csak azért merem így kijelenteni mert jó darabig én s kendóztam, amikor meg épp le voltam sérülve, fényképeztem. Ettől függetlenül sok sikert kívánok a pályázathoz!

    VálaszTörlés
  2. Fura,mikor ott voltam nekem pedig pont a nyugalom,a fegyelem jött le róluk és nem kimondottan a dinamika.Tudod az a Zen érzés amit a stéges képeim szoktak árasztani:-)))

    Köszönöm a kritikát Balázs!

    VálaszTörlés
  3. Azt én az edzések utáni sörözéskor éreztem a harmadik korsó Hoegarden után... haj régi szép idők.

    VálaszTörlés