2010. december 2., csütörtök

10 december 02

Hideg járja át az esti várost.Egy pillanatra elhalkul a dudák zaja és megtörik a közlámpák sárga fénye.Lassú kecses hópelyhek szállnak alá és nehezednek rá az ódon utcákra.Az emberek szaporázzák lépteiket, a hideg szél a gallér alá kap.
A hópelyheket sodor a szél, oly sűrűn esnek hogy apró fényfoltként villannak csak fel a vastag kabát alól kitekintve.Jégkásával hintik le a nehéz felhők a macskakövet mit megvilágít a sarki bolt fénye.Pára száll a kipufogókból, menekülő autók fénye cikázik az aszfalton.A hó csak hull csendesen, a dermedt pocsolyában tükröződik a zord tél birodalma...4 megjegyzés:

 1. Ritka kifejező képek, nem tudom láttam e már ezekhez foghatót a városi hóesésről, életről.Nagyon jók, legyen akár színes akár fekete-fehér, jó párat elfogadnék sajátomnak belőlük. :)
  Egyszerűnek tünnek, de szinte mind különleges pillanat...
  Az első négyesből a jobb oldali oszlop, a másodikból a felső két kép nálam a befutó, de mindegyik nagyon tetszik!
  GRATULÁLOK!!!

  VálaszTörlés
 2. csatlakozom az előttem szólóhoz. kiváló sorozat, ami nagyon jól visszaadja a hóesés hangulatát. és minden tiszteletem a Tiéd, hogy ebben a zord időben az utcákat járod és a felszerelésedet sem féltve fotózol. gratula és köszi az élményt!

  VálaszTörlés
 3. Ez az utolsó kép különösen állat lett. Klasszak a színek.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm Gyöngyi,örülök hogy megfogtak a képek:-)

  Az igazság az hogy csak mentem egy kört a tömb körül,bár volt hogy elidőztem helyeken.A gépre természetesen vigyáztam:-)

  Köszi Péter

  Köszönöm Csaba

  VálaszTörlés