2010. november 21., vasárnap

10 november 21

Nem leszek kevésbé egomán idén sem a születésnapomon mint a tavalyi bejegyzésem alatt:-)Folyamatosa fejlődik a világ,és nem állt meg egy év alatt sem,így idén képek helyett mozgókép formájában mutatnék nektek valami személyes jellegűt,ami rólam szól.Már jó ideje érlelődik bennem hogyan tudnám hatékonyan promotálni magam,így jött az ötlet hogy készíteni kéne gy bemutatkozó videót.A gondolat tettekké ért minap,így Vadai István operatőr cimborámmal nekiindultunk a reggeli városnak és elkészítettük az anyag első néhány snittjét,ami végül egy egész napos vágás és monitor előtt üldögélés után egy különálló videová terebélyesedett:-)Nézzétek el a film hibáit nekünk először vágtunk és Isti először dolgozott fényképezőgéppel,mivel a felvételek Dina Nikon D90-vel készültek.Remélem azért elnyeri majd tetszéseteket ez a rövid klipp majd:-)


9 megjegyzés:

  1. nagyon komoly!:)
    Boldog szülinapot így utólag is!!!

    VálaszTörlés
  2. Remek munka mint a videós mint a fotós :)

    VálaszTörlés
  3. Csak menedzseld magad Zoli! Grat Istinek is. A D90-nel készült? Tud azért az a gép egy-két érdekességet. Bár amíg megvolt az enyém, ezt az oldalát nem nagyon használtam ki, mert nem érdekelt a filmkészítés maga. Remélem fogtok még együtt alkotni hasonlókat.

    VálaszTörlés
  4. Szép munka, tetszik! Jó a zene is! :-)

    VálaszTörlés
  5. Grat!

    Tetszik! Mivel vágtátok?
    Isten éltessen itt is :-)

    VálaszTörlés
  6. Jó kis videó, jó látni, hogy készülnek a fotóid...

    A kulcsmásolónál figyeltem be a legjobban, nem zavarta, hogy olyan közelről fotóztad? :)(mondjuk, gondolom megbeszéltétek előre vele)

    Utólag is Boldog Szülinapot! :)

    VálaszTörlés
  7. kérek még! (ilyen videót) :)

    Isten éltessen sokáig sok jó egészségben, erővel, fényképezőgéppel, objektívvel, lelkesedéssel és nagyszerű fényekkel! :)

    VálaszTörlés
  8. Köszi Lacus!

    Köszönjük Töce:-)

    Igyekszem,de nem egyszerű dolog ez az önmarketing:-)Jó kis a D90,ezzel vesszük fel szerintem az egészet.Köszönöm hogy írtál Ildikó!

    Köszi Zoli!

    Köszönöm,beugrott Istinek ez a szám,és utána nem is kerestünk másikat:-)


    Cyberlink Powerdirector test verzió:-)kint is van az elején asszem:-)Köszi Gergő!

    A kulcsmásolónál fotóztam már korábban,ezért mentünk ide,mert gondoltam hogy őt nem fogja zavarni a video.Köszönöm

    Köszönöm a jókívánságokat Péter:-)

    VálaszTörlés