2010. szeptember 11., szombat

10 szeptember 11

Baján fotóztam ma egy gyerekkori szomszédom Zita és Dezső esküvőjén .Még kislány volt mikor utoljára láttam,azóta sok idő eltelet és hát ahogy szokás ő is elkelt:-)Korán kezdtem a fodrász szalonban ahol a család női tagjai szépítkeztek és készültek fel az estére.Kivételes alkalom volt,mivel a mai küldetéshez megkaptam apukám Maruti-Suzukiját,teljesen hivatalos formában jelentem meg mikor a szalon előtt kiszáltam a kis pléh dobozból:-)




Ezt követően átszáguldottunk Zitával a szülői házhoz,ahol a további készülődést,az öltöztetést fotóztam.Itt várakozott a család hogy megjelenjen Dezső a hintójával és elvigye magával az ifjú arát.




Baja legkedveltebb esküvői fotós helyszíne a Türr István emlékmű a Duna és a Sugovica találkozásánál.Egy szép park egy kilátóval ami sok lehetőséggel kecsegtet beállított képek készítésére.Más ötletem volt erre a napra,de az eső,mint ahogy már megszokhattam az elmúlt hetekben keresztbe húzta a számításaimat.Így kénytelenek voltunk biztosra menni,bármikor eleredhetett volna az eső.Eredetlieg amúgy a városon kívül egy juhász tanyáján akartam őket fotózni a naplemente óráiban,de B tervnek a Türr emlékmű is bevált.








A fotózást a templomi esküvő követte ami egy misével volt egybekötve így bőven maradt időm lődözni.A sötét ellenére egész jól tudtam kézből dolgozni,bár a fontos pillanatokat itt már Dina D90-vel fotóztam az SB-600-al felszerelve.







Majd a mise végeztével mindenki átvonult a Béke térre a Duna szállóba ami a Belvárosi templom szomszédságában van.Gyalog gyors átszadtam a téren és vártam ahogy Zitáék begördülnek a hitójukkal.Ezt a vacsora követte majd a buli ami igen jól sikerült köszönhetően a jó szervezésnek és a remek vőfélynek.A terem is jó volt,végre nem volt túl magas és a plafon is fehér volt,nagyon jól lehetett vakuzni.A végén már kísérletezgetni is tudtam és élvezni hogy egy normális felszereléssel dolgozhatok.Imádom a 7D-t de ilyenkor mégis csak jobb gyors és pontos géppel figyelni a történéseket,amit ezen túl még ISO-ban is lehet tolni.Majd olyan 3 óra körül búcsút vettem a pártól és egész napi ugrálás után,hulla fáradtan hazavezettem a kis Marutit:-))















Zita,Dezső!Sok boldogságot kívánok Nektek!


5 megjegyzés:

  1. Zolikám köszönöm neked ! Nagyon meghatódtam , hogy ennyire boldognak láthatom a gyerekeimet a képeken .
    Ezt nem mindenki látná meg , ehhez kell a jó fotós és nekik sikerült ilyet találni.
    Gratulálok a nemrég elért díjhoz is és további sikereket kívánok neked ! Rogácsné Anna

    VálaszTörlés
  2. Nekem ez a legnagyobb öröm mikor visszaadhatom azokat az ott látott szép pillanatokat.Ha erre valaki nem figyel és elveszik már csak az emlékezet marad.De mégis jobb ezt akármikor elővenni az albumból:-)

    Örülök hogy elégedettek vagytok és köszönöm a bizalmat!

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Zoli, tényleg nagyon klassz képeket csináltál! Igaz ezt már mondtam szóban is, de így később visszanézve is látom, hogy tökéletesen elkaptad a legjobb pillanatokat. Mintha csak tegnap történt volna, úgy jönnek vissza az emlékek a képeidről. Gratulálok, szép munka volt ;-)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen,örülök hogy a képeim segítenek emlékezni erre a szép napra!

    VálaszTörlés