2010. április 21., szerda

10 április 21

Már télen csináltam pár hasonló képet,mikor egy este már kényszerből el mentem fotózni,egy alkotói válságom mélypontján.Akkor jött az ötletem hogy lődözök ilyen bemozdult villamosos képeket,úgy hogy két oldalt csak elmosódás látszódjon belőlük.Van mikor ez egy expoból sikerül,de van olyan is hogy utólag illesztek össze két képet,sokszor nehéz lenne kivárni azt hogy egyszerre suhanjanak el abban a ritmusban, ami a kép szempontjából a legkedvezőbb.Ehhez a meglévő néhány képhez fotóztam hozzá újakat az elmúlt napokban és folytatom majd még a jövő héten is,hogy összerakhassak egy sorozatot belőlük a végén.




Jászai Mari tér



Mechwart liget

Budapest

2010

Konica Minolta 7D+Sigma 10-20mm+szűrők

4 megjegyzés:

  1. a második szemaforos az valami brutáljó!!!!

    VálaszTörlés
  2. Most az a projekt hogy ugyan ezeket meglövöm egy expóból,mert hát ezek 2 képből készültek.Nem lesz egyszerű,és igazából azt sem tudom van e értelme, a látvány a lényeg vagy a "hitelesség"?

    Köszönöm Lacus

    VálaszTörlés
  3. Nekem ezeknél a képeknél nem fontos a "hitelesség". Valamiért nekem az első tetszik jobban.

    VálaszTörlés
  4. Hosszas gondolkodás és Dina tanácsának köszönhetően úgy döntöttem mégis inkább a hitelességet választom és megcsinálom a sorozatot egy expoból.Már 4 kép kész van,és csak egy kis idő befektetés kellett hozzá,érdemes volt!

    VálaszTörlés