2010. április 13., kedd

10 április 13

Még egy teljes tekercset sem lőttem el vele mégis eladósorba kerül legújabb szerzeményem,mindenki ezt a gépet ajánlotta nekem a Pentacon 6 helyett.Annak ellenére hogy sok problémám volt a Pentaconnal mégis azt kell mondjam gyorsabb gép és a fénymérője is jobban tetszik mint a Kiev-é.Aminek viszont a prizmás keresőjén keresztül sokkal jobb élességet állítani,és érezhetően masszívabb,bár nekem kicsit pepecsebb a kezelhetősége.Az obiját dicsérik,ha hasonló jó mint a Biometar,akkor elképzelhetetlen része egy Kiev 6x6 szettnek.Lehet csak azért mert a Pentacont már megszoktam használni de jobban a szívemhez nőtt és választanom kellett...:-(ELADÓ!

Kiev 60+ 80/2.8 alapobi+prizma(kifogástalan állapotban)

25.000- HUF

9 megjegyzés:

 1. ó de szép!
  ennyiért meg meg is éri nagyon.
  ha nem lenne Salyutom lecsapnék rá azonnal.:)

  VálaszTörlés
 2. ejjhaj, szep gep, ha lenne penzem magam is rarepulnek az bizonyos. ugyanolyan a keresoje mint a Nikonomnak, szupieles dolgokat lehet vele gyartani.

  VálaszTörlés
 3. Zoli, ahogy érzed, de a megbízhatóság, azért fontos szempont sztem... én meg most kaptam meg sisiét
  üdv

  VálaszTörlés
 4. HeLL(o)!

  igencsak érdekelne ez a szuper ajánlat! Egyelőre még nincs meg rá a cash, de a föld alól is kerítek! remélem meglesz még a masina mire összekaparom...tárgyaljunk!

  VálaszTörlés
 5. Okés,ha megmondod mikor vennéd meg,és az még a közeljövőben lenne,elrakom neked.Nekem sem mindegy ki örökli ezt a remek gépet:-)

  Köszi a kommenteket,amúgy akartam is írni hogy nyugodtan nyomjátok az érv-ellenérveket a gépek mellett-ellen,elvégre még mindkettő nálam van:-)

  VálaszTörlés
 6. HeLL!

  Zoli, megvan még a cucc? A píz előállt!

  VálaszTörlés
 7. Megvan még,nem hirdettem nagyon,csak rád vár:-)

  Hívj vagy írj!

  VálaszTörlés