2010. március 30., kedd

10 március 30

Ma egy éve hogy elkezdtem írni a napi1kép-et.365 napomat osztottam meg veletek és kaptam nap mint nap inspirációt.Mindig örültem és továbbra is szívesen fogadom véleményeteket a képeim alatt.Gyönyörű egy évem volt,ami itt megjelent képek formájában,soha nem felejtem el.Számomra ez a 365 bejegyzés egy kiállítás, magamból és abból ahogy látom a világot.Csak remélni tudom hogy lesz erőm és lehetőségem ezt a jövőben is így folytatni.

Mint ahogy ilyenkor szokás írok néhány statisztikai adatot az elmúlt évből:-)

Az oldalnak 109 rendszeres olvasója van,ismerőseim,barátaim és sokan akiket még személyesen nem ismerek.Az oldal napi átlag nézettsége folyamatosan nő,mára napi átlag 87 látogatóm van,ami egy önálló blog esetén elég jónak számít:-)A legforgalmasabb napon amúgy 187 látogató nézte meg a blogot.Heti átlag 603,havi átlag 2665 látogató és éves összesítésben 31985-alkalommal nyitottátok meg az oldalt.A Visitors include reloads-ot nem vágom,de az még több 77302:-))A világ minden kontinenséről ide találtak már 52 országból.Magyarország után az ezüst érmet Szlovákia viszi(köszi Dunaszerdahely;-),majd bronzéremmel Románia követi.A legtöbb idetévedés weboldalakról történt,igen nagy számban a google keresőjéből a "napi1kép" kifejezésre(jól kitaláltam a címet,kár hogy ritkán 1 az a kép:-) .A weboldalakat tekintve a legtöbben a blogger.com ról jöttetek,majd ezt követi meglepő mód a fabrykuria.hu ahol tavaly fotóztam egy esküvőt és voltak oly kedvesek hogy kirakták a blogom linkjét.Ezt követi a saját blog címem,majd Boba és Lacus blogja akiknek külön köszönet ezért és persze mindenkinek akinek a link ajánlójában látható az oldal elérhetősége,és mindenkinek aki megnézte képeimet és elolvasta írásaimat.

Ennyi lenne a matek,mára egy olyan képet rakok fel ami egy pillanatban beszél az elmúlt évemről,annak megfoghatatlan érzéséről,emlékéről számomra.Nehéz volt választani,melyik is lenne a kedvencem,erre a fotóra jutottam:



9 megjegyzés:

  1. :) talán jobban is jártál hogy lemaradtál arról a hajóról :) Köszi az egy évnyi élményt :) Remélem még sok örömöt és inspirációt adsz nekünk :)

    VálaszTörlés
  2. Hajrá a továbbiakban is, Dunaszerdahelyi látogatókkal sztem a jövőben se lesz problémád!:)
    Szép kis statisztikai adatok, ez is bizonyítja, hogy érdemes csinálni!
    Szóval megintcsak hajrá!:)

    VálaszTörlés
  3. Csőváz! Boldog szulinapot!:)

    VálaszTörlés
  4. grat a látogatottsághoz, hébe hóba én is benézetm, és ez a jövőben is így lesz. ezeket a látogatottsági adatokat te mivel méred így hogy nincs kint számlálód? mert mérni én is akarom a sajátom kivácsiságból de számlálót meg nincs kedvem kirakni az oldalra:)

    VálaszTörlés
  5. én is benne vagyok szerintem a 109-ben,rendszeresen járok ide.
    és szeretnék ezután is,szóval csak így tovább!

    köszönöm,hogy idejárhatok!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm mindenkinek,azon leszek hogy továbbra is érdekes dolgokat mutassak nektek,ezáltal fejlődjek,és ha tudok nektek is segítsek.

    Apropó segítség,Bálint!:-)

    http://extremetracking.com/?reg

    VálaszTörlés