2010. március 10., szerda

10 március 10

Ki ne ismerné a várakozás unalmas perceit.Kíváncsi lennék egyszer tényleg mennyi időt tölthetünk életünkben ezzel a tevékenységgel.Várunk a tömegközlekedésre,a hivatalnokra,a postásra, a segélyre, a boltban, a sorunkra, a neten rendelt számítógép alkatrészre,a pillanatra, a sült galambra, a kedvesünkre , a nagy Ő-re, a fizetés emelésre, a hétvégére, az étteremben, a pincérre,még a Mekiben is pár másodpercet, nyaralásra , egy újszülöttre, örömre, halálra, szeretetre...

Az utolsó képet megcsináltam ff-ben is,bár így utólag nézve az összeset megcsinálhattam volna:-)6 megjegyzés:

 1. Én nagyon szeretem az FF-t, de jók ezek így színesben szerintem. A második sor 3 képe a kedvenc(ek) :)

  VálaszTörlés
 2. nagyon jó a koncepció és a képek. tetszenek! az utolsó jobban tetszik ff-ben, a többi szerintem színesben maradhat. :)

  VálaszTörlés
 3. nekem jobban tetszik szinesben az utolsó is, olyan kellemes szinei vannak!
  meg ez a sorozat is nagyon tetszik!pofon egyszerű és nagyszerű, tipikusan olyan hogy homlokon csapod magad hogy ááááá hogy ez eddig nem jutott eszembe!!! :)))

  VálaszTörlés
 4. Nagyon otletes sorozat,nem igazan tudok valasztani kedvencet,valahogy mindegyik nagyon jo...legyen az akar szines vagy ff!

  VálaszTörlés
 5. Teljesen véletlenül akadtam erre a hat képre.Még nem is tudatosan lőttem őket sorozatba,csak egy válogatás után dobáltam be őket PS-be:-)

  Köszönöm a véleményeket!

  VálaszTörlés