2010. február 17., szerda

10 február 17

Izgalmas téma állt ma előttem, már rengetegszer eszembe jutott milyen is lenne a Józsefvárosi piacon képeket készíteni.Egyben nehéz is mert bent tilos fotózni számomra érthetetlen okokból,bár némi sejtésem van miért van ez így.Ez a hely egy mozgalmas életképekben gazdag forgatagnak maradt meg az emlékezetemben,a régi vonatozások Bajáról és nagy bevásárlások jutnak eszembe róla.Az olcsó márkás ruhák,cipők, kacatok tárhelye ez a kis bádog város Budapest szívében.Összetett rendszer alapján működik, infrastruktúrája van, törvényei, kultúrája.A Magyarországon élő kínai, bevándorlók jelképe és kitudja még hány nemzet olvasztó tégelye.Már sokszor el akarták tüntetni a föld színéről,mégis áll még a konténer labirintus.







Józsefvárosi piac

Budapest

2010

Konica Minolta 7D+Sigma 10-20mm

6 megjegyzés:

  1. nagyonjok. latom ovatos duhaj voltal. :)
    en is voltam kinnt a minap, marcsak a filmet kell elohivni..
    regebben, meg egy bridge geppel voltam kint, akkor meg batrabb voltam (nem feltettem ugy a felszerelest..) na akkor konkretan kocogva tavoztam a helyszinrol :D

    VálaszTörlés
  2. Király, hogy megcsináltad, kéne még bele egy két mozgalmasabb kép, árusokkal, vásárlás, áruk, gondolom azért igy is para volt:)

    VálaszTörlés
  3. érdekes, izgalmas sorozat. nagyon benne van az a hangulat, amit a piacot jellemzi.

    VálaszTörlés
  4. Jártam ott néhányszor, és átjött a feelingje. Persze én nem mernék ott fotózni. A bentieket mind rejtetten csináltad?

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm hogy írtatok!

    Igazából ezek csak próba képek,tervezem itt még fotózni,bár sokat ki kell majd jöjjek ide,mivel csak nyakból tudom megcsinálni amit akarok.Ezeknél a képeknél csak teszteltem a beállításokat és hogy kb mit lehet kihozni az egészből.Jól át kell gondoljam mert itt tényleg beszólnak ha fotózok,ravasznak kell lenni:-)

    VálaszTörlés