2010. február 5., péntek

10 február 05

Ma egy teljesen más témát mentem el meglőni a Petőfi hídra,de azt amit tegnap kinéztem magamnak ma nem tudtam elkészíteni.A Szabadság hidat akartam lefotózni a jégzajlással,de arra kellett eszméljek a Duna parton hogy a jég már nem zajlik:-)Akkor támadt ez az ötletem hogy mi lenne ha a villamosok bemozdulásával játszadoznék.Ismerek pár jó helyet a 4-6 vonalán ahol ezt a kétoldali bemozdulásos témát meg lehet lőni,ezentúl majd jobban odafigyelek.Habár az első képnél nem tudtam helyszínen megfotózni úgy hogy egy képen 2 villamos mozogjon,így otthon raktam össze 2 képből.Bár ha még annál a kb fél óránál többet eltöltöttem volna a hidegben össze is jött volna,de addigra épp felszálltam és az állványt is összepakoltam.Erre való a Photoshop:-)A többi képnél könnyedén ki lehetett várni az ellentétes bemozdulásokat akár 30 másodperces expoval is.Bár itt jól jött volna ha hosszabban is lehetne jó minőségben a gépemmel.Kíváncsian várom a véleményeiteket.






9 megjegyzés:

  1. Zseni vagy ééédiiii, egy FOTÓSCELEB.....uccsó képnél, középre valakit elképzelnék, mondjuk egy MODELLT XDD

    VálaszTörlés
  2. Hehe,pont arra gondoltam hogy meglövöm majd újra úgy hogy velem jössz:-))))

    Köszönöm Édesem^^

    VálaszTörlés
  3. Modell alatt mondjuk nem feltétlenül magamra gondoltam ^^ :P hehe....

    VálaszTörlés
  4. Nálam csak te jöhetsz számításba:-)

    VálaszTörlés
  5. Nem is emlékszem, hogy ilyen "keresztbe bemozdulós" képet láttam volna már valaha és ez nekem tetszik. Az előtér túl világos, de egy forgalmas helyen, az út közepén nem tudom milyen választási lehetőségeid vannak.

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Ezek nagyon jók... ez elso es az utolso fokepp tetszik. Fel is vettelek a blogomba.

    VálaszTörlés
  8. A szembe világító lámpák miatt az a rész mindenképpen beég,max utólag tudok kicsit húzni rajta.Az igazat megvallva én hamar megbarátkoztam vele,tervezek még hasonló képeket:-)

    VálaszTörlés