2010. február 3., szerda

10 február 03

Noszvaj,az első szoció fotóm.Még teljesen érintetlen lékekkel mentem oda,kívülálló voltam és ezért tudtam jól dolgozni,pár képből meglett ez a fotó.Ma már máshogy közelítenék a témához,be lennék zsongva és megállás nélkül a nézőpontokat keresném.De nem látnám a tiszta ,külső hatás és berögződésektől mentes ,ösztönös fotózást.Ilyen képekre vágyom most,amik csak megszületnek minden megbízás és bizonyítási vágy mentesen.



Édes otthon

Noszvaj

2006

Konica Minolta 7D+MAF 17-35mm

4 megjegyzés:

  1. Szép vágyakozás, de nem hiszem, hogy egyhamar tudsz így fotózni. Átlényegültél,és elvesztetted az ártatlanságodat, bár úgy látom még mindig keresed. Profibb lettél, annak minden jó és rossz oldalával együtt. Ezt akartad, ez az utad, csak mostanában mintha kicsit elbizonytalanodtál volna. Vagy mégse...?:)
    Pussz! Mi sokan hiszünk benned!

    VálaszTörlés
  2. Jól látod,kissé vergődöm,és ez a képeimen is látszik.Talán csak az lesz mint tavaly és tavasztól rendben lesz minden:-)

    Köszönöm

    VálaszTörlés
  3. Szerintem , a Te legnagyobb dilemmád az útkeresés! Bármilyen témát jól fotózol! (emlékszem a Baja környéki hajós fotóidra, melyek kivállóak voltak, vagy nyolcker, amelyek még jobbak) Nagyon jó érzéked van az életképekhez és a riportfotókhoz! Az utobbiban valószínűleg nagy pénz is van, ha jól tudod eladni, mondja ezt egy olyan kattingató, aki még semmit nem adott el! :))))
    Veled vagyok és szurkolok neked!
    Laci

    VálaszTörlés
  4. Igen,ez meglehet.Már több mint 4 éve fotózom de még nem sikerült eldöntenem melyik stílus az ami leginkább közel áll hozzám,a baj az hogy sok ilyen van.

    Köszönöm Laci a biztatást:-)

    VálaszTörlés