2010. január 17., vasárnap

10 január 17

A mai válogatásom azokból a képekből áll amiket szintén az áprilisi Critical Mass alatt csináltam,de mégsem kerültek bele a sorozatba.Sok kép nincs is rendesen kidolgozva,csak azért konvertáltam őket át ff-e hogy lássam hogy mutatnak egymás mellett.Ebből a halmazból választottam ki azt a 10 képet ami most a Sajtó Fotó zsűrije előtt van az utolsó körben a bent maradt 8 sorozaban képriport kategóriában.Ezekből a sorozatokból választják ma ki a díjazottakat,úgyhogy szorítsatok nekem!:-)






Ami a Budapest árnyai-ból kimaradt:-)


14 megjegyzés:

  1. Jók lettek ezek is. Nekem a 9. tetszik a legjobban.
    Én már elvéreztem a pályázaton, művészet egyedibe volt a legközelebb a dolog, egy szavazaton múlt a döntő, de majd legközelebb :)
    Neked kéz és lábtörést!

    VálaszTörlés
  2. Láttalak,elég sok pályaműved tovább jutott 3 fordulóba.Sajnálom hogy nem mentek tovább.

    Köszi

    VálaszTörlés
  3. Szia Zoli!

    Szorítok Neked!
    Az egyik kategóriában én is bennt vagyok az utolsó körben. Remélem összejön mindkettőnknek ;)

    üdv:
    Biczó Zsolt

    VálaszTörlés
  4. Melyik a te képed Zsolt?

    Köszi,hajrá neked is!

    Köszi Yan!

    VálaszTörlés
  5. A társadalomábrázolás, dokumentarista sorozatban a disznóöléses, illetve az egyedi sportban az ff (ezt a 3. fordulóban emelték ki a sorozatból)

    Ok, hajrá nekünk! ;)

    VálaszTörlés
  6. A sport kategóriás képed nagyon szerették és kitartottak mellette.Szerintem az az esélyesebb.Kb egy óra múlva tudni is fogjuk az eredményt:-)

    VálaszTörlés
  7. Ahogy néztem sajnos nem jött össze :(
    Nem baj, szép eredmény ez így is! (pláne amatőrként, a végeredményt elnézve ui. már az is nagy szó, hogy egyáltalán a közelébe fértünk)

    VálaszTörlés
  8. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a díjazottak névsorát látva egész konkrétan le akartam hányni a monitort. Különös tekintettel Dr. Szentpéteri L. Józsefre. Már megint igazam lett...

    VálaszTörlés
  9. Most egyenlőre nem tudok és nem is akarok mondani semmit az SFel kapcsolatban.Csalódott vagyok.Majd jövőre...

    VálaszTörlés
  10. Persze csalódott vagyok én is. A bölléres sorozatot két és fél évig készítettem, a focisat majdnem egy évig. Nem mondom, hogy hiába, de ez a verseny a győztesekről szól. Még egy darabig maradok ismeretlen amatőr..

    VálaszTörlés
  11. Épp ez a szomorú hogy ez a verseny szólhatna pont a riport fotózás iránt ilyen elszántan érdeklődő amatőrök felkarolásáról,hisz nagyon más esélye nincs a hozzánk hasonlóknak.Talán fel lehetne bontani amatőr és hivatásos szintre is a versenyt,ha már engedik a szakmán kívülieket.Ennek így ebben a formában amolyan áltatás szaga van,és értelme se sok...

    VálaszTörlés
  12. Remek sorozat.. Szép dolgokat csinálsz!

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm Gábor,nekem is tetszenek a képeid

    VálaszTörlés