2009. november 18., szerda

09 november 18

Nem régóta fotózom ,de nagy álmom hogy Natgeos legyek így alap hogy elmegyek minden évben a West End Cici Centerbe megnézni a fotópályázatuk kiállítását.Így történt ez idén is,jó fotóamatőr turista lévén géppel a nyakban elindultunk plázáni.Elég sok jó kép volt ott,egyszer szeretnék majd én is hasonlókat csinálni,bár volt amelyiket nem értettem.A makrok nagyon szépek voltak.Gratulálok mindenkinek,de külön kielemelnék valakit,3 képe is kint volt,na azok nagyon tetszettek.Le is fotóztuk őket,komponáltunk,a beépített vakut sem voltunk rest használni!Bevásároltunk a Match-ben majd itthon egy képmanipuláló program filterei segítségével próbáltam érdekesebbé tenni a fotókat.Minden módosítási javaslatot szívesen veszek,még tanulom a PS-t.Köszi.



:-))))))))))))))))))))))))))))))))

5 megjegyzés:

  1. Jó érzékkel kiválasztottad, melyik az a fotós, akitől tanulhatnál.A fotódon nagyon természetesek a színek, bár kompozíciós problémákat látok. Arra is ügyelj, hogy legközelebb ne lógjon bele a kezed a képbe, ez súlyos hiba és roppant kényelmetlen így tartani a gépet. Az elkóborolt bárányt már úgysem lehet visszaterelni. Az utolsó képen egy Capoeirás lábtartást stílszerűbbnek éreznék a kép előtt. Mindig csak "V" "V" "V". Nem unod még? :D

    VálaszTörlés
  2. én végül nagynehezen eljutottam a meghívóra is. külön megemlítették a művészúr elkóborolt bárány című fotóját!:)grat hozzájuk!
    bejön az új stílusod nagyon!:DDD
    bal szélső a legjobb!:D

    VálaszTörlés
  3. Nem rossz, de azt a végtelenül rossz arcú járókelőt ki kéne retusálnod a harmadik képből, vagy esetleg megtükrözve rárétegezhetnéd az ügyesen instruált modellt az első képről. Egészen újszerű viszont a lyukkamerás megközelítés a középsőnél.

    VálaszTörlés
  4. Szégyen tábla nincs a natgeon? :D Az a három kép felkerülhetne....a kápuérás meg tök béna....pásztor gyerek tuti betépett, azé nem tudta rendesen kinyitni a szemét, fotós rászolhatott volna....

    Minősíthetetlen.

    (A csaj meg tuti kettyós ott balszélen!!)

    Amúgy meg pupu :D

    VálaszTörlés