2009. november 5., csütörtök

09 november 05

Ma olyan dolog várt rám,amit ezelőtt még nem csináltam,így egy kicsit tartottam is tőle.Egy férfiról kellett portfóliót készítenem.Béla meglepetésemre ügyes volt,jól pózolt,ismerte az arcát és a testét.Kicsit fura volt azért,mert lányoknál jobban megy az egész alakos fotózás,róla inkább közeli képeket csináltam,és szokásomhoz híven többnyire fekvőt:-)Kíváncsian várom a véleményeteket és köszönöm a világ legügyesebb asszisztensének a segítséget:-)





13 megjegyzés:

  1. Nekem a +1 és a +4 jön be a legjobban. Ha netán modell-portfóliónak szántad (eleve jó lenne tudni hogy milyen apropóból készültek a képek), kicsit hiányoznak a sokoldalúságot megmutató eltérő arckifejezések. Amúgy az úriember szerintem a konvertált képen mutat a legjobban.

    VálaszTörlés
  2. Ahhoz képest,hogy én voltam az első Neked,s még izgultál is(én is),megmutattad,hogy mire vagy képes!köszi mégegyszer Nektek a segítséget.
    Béla

    VálaszTörlés
  3. Hello!

    Háát, talán nem ez a galéria jellegű hely, ahová le kéne írnom a véleményem :), igazából nem értem, hogy miért ilyen jellegű dolgokkal foglalkozol...Neked előrefelé kéne haladnod :)

    Minden jót, szép fényeket!

    Üdv! Szabolcs

    Ui.: Amikor lesz időm, akkor feltétlen meglátogatlak :)

    VálaszTörlés
  4. "Ahhoz képest,hogy én voltam az első Neked,s még izgultál is(én is),megmutattad,hogy mire vagy képes!" Jézus, mi történt közöttetek fiúk? :DD

    VálaszTörlés
  5. Balázs:

    Nekem is az jön be a legjobban amúgy.Hát igen,ez így kiragadva nem kicsit félreérthető:-D.De nem kell félni,nem volt semmi sex,bár nálam sokszor egy fotózás is felér azzal:-DDDD

    Köszönöm Béla,örülök hogy jól érezted magad:-D(ezt már úgysem mossuk le magunkról:-)

    Szabolcs,2 nagyon fontos dolog miatt csinálom ezt.Az első az hogy érdekel a fotózás ezen válfaja is,és mivel lehetőségem adódik itt is kipróbálni magam,szívesen meg is teszem.A másik az hogy mint mindenki én is pénzből élek és amíg kicsiny országunkban nincs piaca annak a stílusú fotózásnak amiben akár mondhatni hogy jó is vagyok és igazán szeretek csinálni addig "el kell adjam a lelkem"

    Jövő héten ne gyere,nem leszek itthon,amúgy várlak szívesen bármikor,csak nehogy a Balázs félreértse:-D

    VálaszTörlés
  6. Már kezdtem féltékeny lenni ;) Amúgy dec első hetében számíts rám, különösen elsején - állítólag valami könyvbemutató lesz amin különös okból illik jelen lennem...

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Ok, gondoltam, hogy ezekért fotózol ilyesmit, csak az egyik igen nyomós oldala, hogy amit igazán szeretsz és tudsz azt kéne teljes gőzzel csinálni, ha sok dologgal foglalkozol akkor megoszlik a belefektetett enerdzsi...etcetc...tudod :)
    Örülök, hogy mész el, remélem élményekben gazdag és exponálásokban bővelkedő utad lesz! :)

    Szép fényeket! Üdv! Szabolcs

    VálaszTörlés
  9. Nem szeretnélek megbántani, de nekem nem igazán tetszenek ezek a képek. Ismerem jól az illetőt személyesen, és nem siekrült az elönyös arcát megmutatnod. Ezek a képek alapján nem hiszem, hogy sok esélye lesz jó munkára.
    Ha még nem fotóztál előtte férfit, akkor lehet , hogy elsőként gyakorlás céljából kellene ilyet vállalni nem pedig pénzért.
    Azért remélem nincs harag....

    VálaszTörlés
  10. Szabolcs,maximálisan igazad van,erre pont ez a hét kellett hogy rájöjjek,sajnos....

    Kedves névtelen.Kezdeném ott hogy ennyi pénzért amit ezért kapok nem lenne még egy idióta fotós aki elvállalná ezt a munkát.És folytatnám ott hogy a divat szakmában nem mindig az előnyös az előnyös,bár ha nem fotózol ezt biztos nem érted.És befejezném ott,ha Bélának tetszenek a képek,én ezt vettem le az ide írt megjegyzése alapján,akkor igazából nincs is miről beszélni.Amúgy nem bántottál meg a véleményeddel,kaptam én már jót is rosszat is az életben eleget:-)

    Köszönöm a véleményed!

    VálaszTörlés
  11. Nem szeretnék az anonimitás mögé rejtőzni. A Béla tesója vagyok, Julcsi :)))
    Sajna, nem talált, én is fotózom, tény, hogy csak magamnak, hobbiként, nem pénzért, és nem a divatszakmának. De ettől függetlenül tudom, hogy sajnos ez kell manapság. :((( Attól még nem tetszik.
    Egyébként végignéztem a weben található képeidet, és pont, hogy ezek a fajta képek nem tetszenek, még a lányokról készültek sem. Viszont, a balatoni mólos sorozat az az egyik legjobb sorozat, meg vannak még azért jó képek fent. :)))
    Tesómról meg annyit, hoyg ő konfliktiskerülő, akár tetszik neki akár nem, úgy sem tudnád meg tőle. :))) Viszont azt már biztos bánja, hogy szólt nekem nézzem meg a képeket róla itt fent. Úgyhogy ne bántsd légyszi azért, mert van egy szókimondó rokona. :)))

    VálaszTörlés
  12. Egyáltalán nem bánom hogy szólt Neked.Én szívesen veszek minden véleményt itt,írj csak máskor más képemre is!

    VálaszTörlés
  13. Igen, azért az előnye megvolt, mert bevallom őszintén nagyon tetszik az az ötlet, hogy napi egy képet feltöltesz. Azóta megszoktam nézni rendszeresen a legújabban feltett képeket.
    Hozzá fogok szólni a többihez is ígérem.
    Julcsi

    VálaszTörlés