2009. szeptember 17., csütörtök

09 szeptember 17

Egy hosszú hét közepén tanúsítok némi élet jelet.Majd talán jövő hét elején leszek újra gép előtt hosszabb ideig,most is Dinával eltöltendő időm rabolom,de már csak pár percig amíg megírom soproni fotózásom beszámolóját:-)

Kedden és szerdán forgattunk Sopronban és környékén.Az első nap délutánján érkeztünk meg,általános iskolás korom óta nem jártam itt,igazi meglepetés volt felfedezni a város szűk sikátorait és hangulatos udvarait.




A késő délutáni munka után a Lőverekben tértünk nyugovóra,egy kellemes üdülő környezetben.Este volt egy kis időm hogy elvonuljak a hangok elöl és a környező bükk erdők sötétjében gondolkodjam,zenét hallgassak egy kicsit.Rég éreztem ilyen nyugalmat mit itt fent...



A szerdai nap egy "csoki gyárban" indult.Egy osztrák cukrász család üzemét és bemutató termét látogattuk meg elsőként,ahol nagyon szíves vendéglátásban és kellemes élményekben,látványos környezetben volt részünk.



A kóstolót egy újabb városnézés követte Sopron belvárosában



Ezután elindultunk felfedezni Sopron környező falvait,látványosságait.Így jutottunk el erre a fertőrákosi emlék helyre,ami a Páneurópai Pikniknek adott otthont éppen 20 éve.



Az utolsó állomásunk témája mi lett volna más mint Sopron egyik fő nevezetessége,a bor.Egy kellemes bor kóstolóval zártuk a napot,majd kékfrankostól szédülten érkeztem haza kedvesem karjaiba...:-)))




2 megjegyzés:

  1. Nagyon hangulatos képek! Ilyenkor egyébként ezeket adod le is, vagy ezt úgymond a szabadidődben fotózod?
    Joci

    VálaszTörlés
  2. Le szoktam adni ezeket a képeket is.Többnyire szabad kezet kapok abban mit fotózom:-)

    Köszönöm

    VálaszTörlés