2009. augusztus 15., szombat

09 augusztus 14

Sziget 2009

:-)Viccesen alakultak a dolgok ma:-)Az egész kezdődött már tegnap este mikor fellelkesülve készültünk Szomsziékkal a várva várt DJ-énk eljövetelére.Armin van Buuren eljött hozzánk,de nem taglózot le minket.Gyorsan távoztunk a Party Arénából,ami egyébként nagyon látványos és hatalmas volt,mert tömegnyomor és rettenetesen elszállós ,lassú ,állandó tapsszünetes,populár zenét nyomatott.Csalódtunk benned Armin,bármelyik State of Trance mix jobb mint amit itt előadtál.Szerencsére a MokkaCukka szervezői voltak oly szemfülesek hogy rögtön a bejárat elé építkeztek.Nem volt kérdéses hogy ide jövünk vissza,már befelé jövet is jó kis drum and bass szólt.Gyorsan elfelejtettem hogy trance-re voltam hangolódva,bár a végén már elég technosra vették a figurát.Minden esetre a zene jónak bizonyult,mert igen későn ebédidő tájt értem haza,a végén már csak hallgattam,végigtáncoltam egy jó pár órát.Sajnos aludni sem volt sok idő,mert estére menni kellett Prodidzsájra.Pár óra alvás után úgy döntöttem nem viszek fényképezőgépet,mert menni is alig volt erőm.Lehet hiba volt,de előző nap sem láttam olyat amit mindenképpen lefotóztam volna.Olyan volt mint máskor csak több külföldivel,már azt sem tudtam kivel beszélhetek magyarul.Azon felül hogy a Prodigyről kifele jövet olyan tolakodás ment hogy majdnem összetapostak pár embert ,a koncert nagyon jó volt,bár nem éreztem úgy mintha mindent beleadtak volna a fiúk.Mindegy,lehet velem volt a baj inkább.Visszanéztünk még a MokkaCukkába,meg sétálgattunk kicsit és szépen nyugdíjasan hazamentünk csicsikálni Szomsziékhoz.Azon gondolkodtunk vajon 50 évesen is kint leszünk majd?:-)



Mivel nem fotóztam kint,szétnéztem a régi Szigetes képeim között.Ellőttem már az összes valamire valót közülük,de rábukkantam erre a 2005-ös Minolta Dimage 7i-vel készült darabra.Montázs,nagyon komoly.Igen,mikor még komolyan vettem a fotózást...:-))

3 megjegyzés:

  1. dudorogni a kultúr diszkóban? fat nó móre, prodidzsáj, plészbó...? ultragáz! na, ezért nem megyek a Szigetre! :D :D :D

    a képek viszont marha jók így montázsban!

    (köszi a látogatást nálam! ;))

    VálaszTörlés
  2. jut eszembe, hátha érdekel valakit:
    http://www.sziget360.com/2009

    VálaszTörlés
  3. Jah igen,csúcs ez a reklám:-)

    És a link is királyság,kár hogy ha az ég felé pörgetem nem lehet átfordítani:-))))

    VálaszTörlés