2009. július 20., hétfő

09 július 20

Mivel az elmúlt néhány napban eszembe sem jutott hogy fényképezőgépet vegyek a kezembe,újra egy kérést teljesítek,amit most Fischbackné Horváth Ildikó (Fhil) bajai fotós barátomnak címeznék,ajánlanék.Nagy sláger az Illatos út,úgy látom,úgyhogy újra szét kellett nézzek az archívumban:-)Ezt találtam,remélem tetszeni fog a kép Ildikó.

Továbbra is bátorítanék mindenkit,ha van valami régi képem,témám amit újra látnátok,írjátok meg,örömmel venném ha részt vennétek ilyen módon az oldal szerkesztésében.


Utolsó ítélet

Illatos úti dzsumbuj 2007



Sorsom mi a bőrömre van írva,kísért szüntelen.Rajzok,betűk,bélyegek,kőbe vésett szavak,örökre távol rekesztenek a világtól.A múlt jelei,emlékei rajzolódnak ki rajtam,ezeréves ráncként lógnak fiatal bőrömön.A sötét börtön évgyűrűi ezek,tintafoltok,mit sav sem mos már le rólam.A társadalom peremére űznek,és mesélik el ki vagyok.Hazudnak vagy igazat mondanak,senki nem tudja,mégis lesütött tekintetek követőim,az utolsó ítélet elfordított arcuk,ahogy lassan elkerülnek és semmivel teszik egyenlővé életem.

2 megjegyzés:

  1. Ó, köszi Zoli! Nagyon örülök, hogy nem felejtetted el. Bár én a Keserű ébredést kértem a kívánság műsorban, ez is nagyon jó lesz. Azért remélem egyszer azt is felteszed.

    VálaszTörlés
  2. Örülök hogy azért ez is megteszi,valamikor majd felrakom a 10 képes sorozatot.

    VálaszTörlés